Geplaatst in Kinderen, Printables, Winactie

Kinderen | Zomervakantiepakket

Iets waar ik vroeger altijd erg naar uitkeek was het begin van de zomervakantie. Niet zozeer om de vakantie zelf want ik vond het vreselijk om 6 weken thuis te moeten zijn, maar wel omdat dat betekende dat mijn broer en ik weer een zomervakantieboek mochten uitkiezen met de boodschappen. Tegenwoordig heb je veel meer keus, maar toch was dat iets waar ik enorm naar uit keek. Mijn zoontje heeft dat ook want ik heb deze traditie soort van voortgezet. Alleen dan in een iets andere mate. .

Nu duurt hier de zomervakantie nog anderhalve week, ja wij zijn geloof ik de laatste die vakantie krijgen dus ik verwacht dat het pakket nog wel uitgebreid gaat worden met alles wat ik in deze weken nog tegen ga komen.

Ik probeer elk jaar een ander soort pakket te maken. Twee jaar geleden had ik een Zomerbingo gemaakt in plaats van een uitgebreid pakket. Wel zat bij deze bingo wat lekkers en wat activiteiten die hij in de auto kon doen.

Vorig jaar wist ik dat we veel thuis zouden zijn door de temperaturen en mijn zwangerschap dus had ik een pakket vol met buitenspeelgoed gemaakt.

Dit jaar een pakket met activiteiten die we samen kunnen doen op druilerige dagen. Ik hoop dat we weinig van dit soort dagen zullen hebben, maar in Nederland weet je het maar nooit. Wel zit er elk jaar iets lekkers in het pakket en een lees/doeboek. Hier is mijn zoon dan werkelijk de hele zomer druk mee.

Ik kan stiekem niet wachten om dit straks ook voor m’n dochter te doen, maar die snapt daar voorlopig natuurlijk toch niks van.

Voor degene die het leuk vinden kun je deze Zomerbingo gebruiken voor jezelf. In de vakjes kun je de activiteiten zetten, deze hoeven niet groot te zijn. Een pyjamadag of filmavond is ook een activiteit!

Joyce van JoyfromJoyce heeft een Zomerbucketlist gemaakt, deze ga ik gebruiken om samen met de zoon in te vullen. Ze deelt in datzelfde blog ook super leuke ideeën die je met de kinderen kunt doen.

Voor jullie kinderen heb ik ook iets leuks aangeschaft om de zomer door te komen.

Een Squla Zomerboek en puzzelblok. Squla doet het hier in huis altijd heel erg goed.

Laat hieronder een reactie achter waarom en voor wie je deze wilt winnen.
Voor extra winkansen;
❤ Volg mij op Instagram
❤ Like mijn facebookpagina

De winactie sluit op 15 juli!

3 gedachten over “Kinderen | Zomervakantiepakket

  1. Heel leuk! Ik doe graag mee voor mijn dochter Elin. Die houd sowieso van dit soort boeken maar moet zeker voor rekenen extra oefenen deze vakantie . Dat geeft nogal wat weerstand maar met dit boek wordt het gelijk een stuk leuker

    Like

  2. Wat leuk, ik probeer ook altikd van alles te bedenken voor de kinderen. Deze zomer 6 weken thuis dus deze boekjes zouden geweldig zijn voor mijn dochter.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s